Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

Täyden kolmen tähden kolarikorjaamomme auttaa vahingon sattuessa. Olemme Keski-Suomessa toimiva kolmella tähdellä luokiteltu kolarikorjaamo. (04/2021)

Kolarin luonteesta riippuen meiltä löytyy osaamista kaikkiin kolarikorjaustöihin aina naarmujen tasoittamisesta korin oikaisuun. Maalaamme, hitsaamme ja tasoitamme. Oikaisemme korin ja paikkaamme sekä muovi- että peltiosat autostasi. Korikorjaamossamme on uusien turvakorien ja suurlujuusterästen vaatimukset täyttävät mitta- ja oikaisulaitteet. Korjaamme kaiken ammattitaidolla, olipa kyseessä pieni tai suuri vaurio. Olemme laadukas, luotettava ja joustava kolarikorjaamo ja tarjoamme parhaan osaamisen kaikissa auton kolarikorjauksiin ja maalauksiin liittyvissä asioissa. Tietotaitomme on erittäin korkealla tasolla ja työmme laatu todistaa sen.

Korjaamme auton kolarivauriot laadukkaasti

Olemme täyden palvelun kolarikorjaamo ja huollamme sekä korjaamme autosi alusta loppuun, kokonaisuudessaan. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo ja toteutamme myös vakuutusyhtiöiden kolarikorjaustyöt. Tarjoamme onnistuneen ja laadukkaan lopputuloksen. Olemme Hondan, Kian ja Fiatin valtuutettu kolarimerkkikorjaamo. Teemme kolarikorjaukset myös kaikkiin muihin automalleihin ja -merkkeihin ja meillä on pääsy kaikkien automerkkien tehdas- ja korjausohjeisiin. Meillä on käytössämme nykyaikaiset, parhaat laitteet ja varusteet jokaiseen työvaiheeseen, ja käytämme vain laadukkaita varaosia ja materiaaleja. Hoidamme myös automaalaukset. Maalaamossamme on uudet tilat esikäsittelylle ja kaksi nestekaasulla toimivaa maalauskammiota. Teemme myös huoltokalibroinnit (adas), ja meiltä löytyvät kalibrointikoneet ja -taulut sekä runsaasti ammattitaitoa. Toimimme asiakaslähtöisesti, ketterästi ja joustavasti. Ota yhteyttä kaikissa autosi kolarikorjausta ja maalausta koskevissa kysymyksissä. Korjaamme auton kolarivauriot laadukkaasti!

Myös pienemmät korjaukset

Kolarien yhteydessä huolehdimme tarvittaessa myös muut korjaustyöt; teemme esimerkiksi nelipyöräsuuntaukset sekä tuulilasien vaihdot ammattitaidolla.

Teemme myös korimittauksia esim. lunastetuille autoille. Elektronisen mittalaitteen avulla voimme mitata korin ja alustan. Elektronista mittalaitetta käytämme myös korjausten yhteydessä – näin kori saadaan oikaistua autonvalmistajan antamien ohjeiden ja mittojen mukaan.

Hondan kolarimerkkikorjaamo

Olemme Hondan valtuutettu kolarimerkkikorjaamo, mutta meillä on pääsy kaikkien autonvalmistajien tehdas- ja korjausohjeisiin.

Korjaamme autosi tehtaan ohjeistuksen mukaan ja voimassaoleva autovalmistajan takuu jatkuu vielä korjauksenkin jälkeen.

Sijaisauto kauttamme

Kauttamme saat halutessasi myös sijaisauton läheisten autovuokraamojen kautta. Voit tilata sijaisauton esim. korjaamomme pihaan itse tai voimme hoitaa tilauksen puolestasi. Sijaisauton voit halutessasi myös palauttaa korjaamomme pihaan, kun autokorjauksesi on valmis.

Tilaamme puolestasi myös hinausauton tarpeen niin vaatiessa.

Muut palvelumme

Laadukas autokorjaamo Jyväskylä ja Keski-Suomi

Oman maalaamomme ansiosta voimme hoitaa maalaukset tarkemmin - autoa siirtelemättä.

Tutustu palveluun

Kuljettajan tukijärjestelmien (ADAS) huoltokalibroinnit

Tukijärjestelmien huoltokalibrointia tarvitaan autosta riippuen jopa tuulilasin vaihdon yhteydessä. Me toteutamme kalibroinnin valtaosaan eri järjestelmistä.

Tutustu palveluun

Tarkastukset ja mittaukset

Huolehdimme erilaisista tarkastuksista ja mittauksista kolarien yhteydessä. Teemme ohjauskulmien tarkastukset ja korimittaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisella laitteistolla.

Tutustu palveluun

Vaurio- ja kolaritarkastukset

Teemme veloituksettomia autojen vaurio- ja kolaritarkastuksia lujalla ammattitaidolla. Meillä on kaikkien vakuutusyhtiöiden tarkastusoikeus

Tutustu palveluun