Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

Täyden kolmen tähden kolarikorjaamomme auttaa vahingon sattuessa. Olemme Keski-Suomessa toimiva kolmella tähdellä luokiteltu kolarikorjaamo (04/2021)

Kolarin luonteesta riippuen meiltä löytyy osaamista kaikkien kolarikorjaustöihin aina naarmujen tasoittamisesta korin oikaisuun. Maalaamme, hitsaamme ja tasoitamme. Oikaisemme korin ja paikkaamme sekä muovi- että peltiosat autostasi. Korikorjaamossamme on uusien turvakorien ja suurlujuusterästen vaatimukset täyttävät mitta- ja oikaisulaitteet.

Myös pienemmät korjaukset

Kolarien yhteydessä huolehdimme tarvittaessa myös muut korjaustyöt; teemme esimerkiksi nelipyöräsuuntaukset sekä tuulilasien vaihdot ammattitaidolla.

Teemme myös korimittauksia esim. lunastetuille autoille. Elektronisen mittalaitteen avulla voimme mitata korin ja alustan. Elektronista mittalaitetta käytämme myös korjausten yhteydessä – näin kori saadaan oikaistua autonvalmistajan antamien ohjeiden ja mittojen mukaan.

Hondan kolarimerkkikorjaamo

Olemme Hondan valtuutettu kolarimerkkikorjaamo, mutta meillä on pääsy kaikkien autonvalmistajien tehdas- ja korjausohjeisiin.

Korjaamme autosi tehtaan ohjeistuksen mukaan ja voimassaoleva autovalmistajan takuu jatkuu vielä korjauksenkin jälkeen.

Sijaisauto kauttamme

Kauttamme saat halutessasi myös sijaisauton läheisten autovuokraamojen kautta. Voit tilata sijaisauton esim. korjaamomme pihaan itse tai voimme hoitaa tilauksen puolestasi. Sijaisauton voit halutessasi myös palauttaa korjaamomme pihaan, kun autokorjauksesi on valmis.

Tilaamme puolestasi myös hinausauton tarpeen niin vaatiessa.

Muut palvelumme

Huippulaadukas automaalaamo

Oman maalaamomme ansiosta voimme hoitaa maalaukset tarkemmin - autoa siirtelemättä.

Tutustu palveluun

Kuljettajan tukijärjestelmien (ADAS) huoltokalibroinnit

Tukijärjestelmien huoltokalibrointia tarvitaan autosta riippuen jopa tuulilasin vaihdon yhteydessä. Me toteutamme kalibroinnin valtaosaan eri järjestelmistä.

Tutustu palveluun

Tarkastukset ja mittaukset

Huolehdimme erilaisista tarkastuksista ja mittauksista kolarien yhteydessä. Teemme ohjauskulmien tarkastukset ja korimittaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisella laitteistolla.

Tutustu palveluun

Vaurio- ja kolaritarkastukset

Teemme veloituksettomia autojen vaurio- ja kolaritarkastuksia lujalla ammattitaidolla. Meillä on kaikkien vakuutusyhtiöiden tarkastusoikeus

Tutustu palveluun