Siroauto Oy

Siroauto on Juhani Sirosen vuonna 1978 perustama autokolarikorjaamo ja –maalaamo. Nykyisissä tiloissaan Seppälänkankaalla Siroauto on toiminut vuodesta 1986.

Seppälänkankaan tiloja on laajennettu ja parannettu vuosien varrella. Viimeisin laajennus on tehty vuonna 2013, jolloin maalaamo ja peltikorjaamo koki uudistuksia ja parannuksia.

Valtakunnallisessa korikorjaamoluokituksessa olemme saaneet täydet kolme tähteä

Kolmen tähden kolarikorjaamo

Siroauto on ainoa kolmen tähden kolarikorjaamo Keski-Suomessa (11/2016). Saamamme luokitus vahvistaa, että osaamisemme on huippuluokkaa ja laitteistomme ajanmukainen.

Lue lisää

Oman maalaamomme ansiosta voimme hoitaa maalaukset tarkemmin ja paremmin kokonaiskolarikorjauksen aikana – autoa siirtelemättä.

Tietotaitomme on erinomaista ja omaamme muun muassa auton korirakenteisiin sekä suurlujuusteräksiin liittyvän erikoispätevyyden. Siroauton omistaja Juhani Sironen on suorittanut autokorimestarin tutkinnon – korkeimman tutkinnon, jonka korjaamoalalla voi suorittaa!

Työn laatumme puhuu puolestaan. Laadukkaan työnjälkemme takaa huippulaitteisto, hiotut työmenetelmät sekä vankan ammattitaidon omaavat työntekijät. Koska paneudumme jokaiseen kolarikorjausprojektiin täydellä sydämellä, asiakkaamme ovat tyytyväisiä sekä palveluun että laatuun.

Olemme Hondan, Kian ja Fiatin valtuutettu kolarimerkkikorjaamo. Teemme kolarikorjaukset myös muihin automerkkeihin; meillä on pääsy kaikkien automerkkien tehdas- ja korjausohjeisiin.

Työssämme näkyy pienen korjaamon edut suhteessa isoihin liikkeisiin. Kun henkilökuntaa on yhteensä yksitoista, tieto kulkee helposti ja nopeasti eteenpäin. Toimintamme on ketterää ja joustavaa – asiakkaan tarpeet huomioivaa.