Kannattaako vakuutuskorjaus?

Monesti ajatellaan, että kun bonuksia on kertynyt paljon, ei vakuutusta kannata hyödyntää kolaritilanteessa. Todellisuudessa tämä on vaan myytti, sillä useimmissa vakuutusyhtiöissä bonusmenetysraja on erittäin alhainen.

Monesti ajatellaan, että kun bonuksia on kertynyt paljon, ei vakuutusta kannata hyödyntää kolaritilanteessa. Todellisuudessa tämä on vaan myytti; bonusmenetysraja on useissa vakuutusyhtiöissä niin alhaalla ja omavastuuosuus niin pieni, että jopa 400 euron hintainen kolarikorjaus kannattaa maksaa vakuutuksen kautta. Aina bonukset eivät edes tipu lainkaan kolarikorjauksen myötä!

Auton korjaaminen ja maalaaminen kolarin jälkeen on monesti kallista puuhaa. Useimmiten kannattaa hyödyntää vakuutusta kustannuksissa! Kolarikorjaamo ei saa tietoja suoraan vakuutusyhtiöltä, vaan sinun pitää selvittää asiat itse. Ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi, jossa lasketaan tarkka bonusmenetysraja. Monella on käytössä myös keskeytysvakuutus, jonka avulla saat rahaa vakuutusyhtiöltäsi sen ajan, kun autosi seisoo korjaamolla!

Kannattaako vakuutuskorjaus? Älä enää mieti, vaan soita vakuutusyhtiöösi ja kysy tarkka bonusmenetysrajasi!

Yhteystiedot

Kankitie 7
40320 Jyväskylä
030-6364150
siroauto@siroauto.fi