Laadukas autokorjaamo Jyväskylä ja Keski-Suomi

Siroauto Oy on laadukas autokorjaamo, jonka kolarikorjauspalvelut Jyväskylässä ja Keski-Suomessa tarjoavat laadukasta ja asiakaslähtöistä palvelua kaikenlaisiin vahinkotilanteisiin. Toimimme nopeasti ja tehokkaasti, jotta saat ajoneuvosi takaisin tielle mahdollisimman pian.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Yksi vahvuuksistamme on ammattitaitoinen henkilökunta, jolla on vuosien kokemus alalta. Koulutetut korjausasentajamme käyttävät uusinta tekniikkaa ja työkaluja varmistaakseen, että jokainen korjaus tehdään huippulaatuisesti ja valmistajan määräysten mukaisesti. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että ajoneuvosi on hyvissä käsissä.

Kattava kolarikorjaus

Palveluihimme kuuluu kattava vahinkokorjaus kaikenlaisiin kolarivahinkoihin. Olipa kyseessä sitten pienten lommojen korjaus tai suurempien vaurioiden korjaaminen, meillä on tarvittavat resurssit ja osaaminen tehdä työ tehokkaasti ja ammattitaidolla. Lisäksi tarjoamme myös maalauksen ja pintakäsittelyn palvelut, jotta ajoneuvosi näyttää jälleen kuin uudelta vahingon jälkeen.

Laadukas autokorjaamo kokonaisvaltaiseen prosessiin

Ymmärrämme, että vahinkotilanteet voivat olla stressaavia ja hankalia. Siksi pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman kokemuksen koko korjausprosessin ajan. Autamme sinua myös tarvittaessa vakuutusyhtiöasioissa ja vahinkoilmoituksen tekemisessä, jotta kaikki sujuu mahdollisimman mutkattomasti.

Jokainen asiakas on meille tärkeä

Asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää, ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Haluamme varmistaa, että olet tyytyväinen saamaasi palveluun ja että ajoneuvosi korjataan täydellisesti ja huolellisesti. Meille jokainen asiakas on tärkeä, ja teemme parhaamme varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen kanssamme.

Siroauto Oy:n kolarikorjauspalvelut ovat luotettava ja ammattitaitoinen valinta, kun tarvitset korkealaatuista vahinkokorjausta Jyväskylässä, Jämsässä, Joutsassa, Toivakassa, Luhangassa, Muuramessa, Petäjävedellä, Laukaassa, Uuraisilla ja koko Keski-Suomessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua ajoneuvosi kuntoon saamisessa. Tervetuloa asiakkaaksemme!

01
02
03

Muut palvelut

Kuljettajan tukijärjestelmien (ADAS) huoltokalibroinnit

Tukijärjestelmien huoltokalibrointia tarvitaan autosta riippuen jopa tuulilasin vaihdon yhteydessä. Me toteutamme kalibroinnin valtaosaan eri järjestelmistä.

Tutustu palveluun

Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

Korikorjaamossamme on uusien turvakorien ja suurlujuusterästen vaatimukset täyttävät mitta- ja oikaisulaitteet.

Tutustu palveluun

Tarkastukset ja mittaukset

Huolehdimme erilaisista tarkastuksista ja mittauksista kolarien yhteydessä. Teemme ohjauskulmien tarkastukset ja korimittaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisella laitteistolla.

Tutustu palveluun

Vaurio- ja kolaritarkastukset

Teemme veloituksettomia autojen vaurio- ja kolaritarkastuksia lujalla ammattitaidolla. Meillä on kaikkien vakuutusyhtiöiden tarkastusoikeus

Tutustu palveluun