Vakuutuskorjaus

Monesti ajatellaan, että kun bonuksia on kertynyt paljon, ei vakuutusta kannata hyödyntää kolaritilanteessa. Todellisuudessa tämä on vaan myytti, sillä useimmissa vakuutusyhtiöissä bonusmenetysraja on erittäin alhainen.

Monesti ajatellaan, että kun bonuksia on kertynyt paljon, ei vakuutusta kannata hyödyntää kolaritilanteessa. Todellisuudessa tämä on vaan myytti; bonusmenetysraja on useissa vakuutusyhtiöissä niin alhaalla ja omavastuuosuus niin pieni, että jopa 400 euron hintainen kolarikorjaus kannattaa maksaa vakuutuksen kautta. Aina bonukset eivät edes tipu lainkaan kolarikorjauksen myötä!

Auton korjaaminen ja maalaaminen kolarin jälkeen on monesti kallista puuhaa. Useimmiten kannattaa hyödyntää vakuutusta kustannuksissa! Kolarikorjaamo ei saa tietoja suoraan vakuutusyhtiöltä, vaan sinun pitää selvittää asiat itse. Ota yhteyttä vakuutusyhtiöösi, jossa lasketaan tarkka bonusmenetysraja. Monella on käytössä myös keskeytysvakuutus, jonka avulla saat rahaa vakuutusyhtiöltäsi sen ajan, kun autosi seisoo korjaamolla!

Kannattaako vakuutuskorjaus? Älä enää mieti, vaan soita vakuutusyhtiöösi ja kysy tarkka bonusmenetysrajasi!

Palvelumme

Laadukas autokorjaamo Jyväskylä ja Keski-Suomi

Oman maalaamomme ansiosta voimme hoitaa maalaukset tarkemmin - autoa siirtelemättä.

Tutustu palveluun

Kuljettajan tukijärjestelmien (ADAS) huoltokalibroinnit

Tukijärjestelmien huoltokalibrointia tarvitaan autosta riippuen jopa tuulilasin vaihdon yhteydessä. Me toteutamme kalibroinnin valtaosaan eri järjestelmistä.

Tutustu palveluun

Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

Korikorjaamossamme on uusien turvakorien ja suurlujuusterästen vaatimukset täyttävät mitta- ja oikaisulaitteet.

Tutustu palveluun

Tarkastukset ja mittaukset

Huolehdimme erilaisista tarkastuksista ja mittauksista kolarien yhteydessä. Teemme ohjauskulmien tarkastukset ja korimittaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisella laitteistolla.

Tutustu palveluun

Vaurio- ja kolaritarkastukset

Teemme veloituksettomia autojen vaurio- ja kolaritarkastuksia lujalla ammattitaidolla. Meillä on kaikkien vakuutusyhtiöiden tarkastusoikeus

Tutustu palveluun