Korikorjaamoluokitus

Autoalan Keskusliiton korikorjaamoluokituksella pyritään varmistamaan kolarikorjauksen laatua. Korikorjaamoluokituksen pohjana ovat auditoinnit, joissa varmennetaan korikorjaamon vaativuusluokka. Auditoinnit päivitetään vähintään kahden vuoden välein. Korikorjaamoluokituksen saannin vaatimuksena on mm. autokorimestarin EAT-tutkinto.

Luokituksessa on kolme tasoa; kolme tähteä on korkein mahdollinen luokitustaso. Suomessa kolmen tähden luokituksen saaneita korjaamoita oli vuoden 2013 alussa 26 kappaletta. Keski-Suomessa Siroauto on ainoa kolmen tähden korikorjaamo (03/2013).

Viedessäsi autosi korjaukseen korikorjaamoluokituksen saaneeseen korjaamoon, voit varmistua saavasi alan erityisasiantuntemusta ja huolellista perehtyneisyyttä.

AAA Logo 2019 FI Transparent White

Palvelut

Laadukas autokorjaamo Jyväskylä ja Keski-Suomi

Oman maalaamomme ansiosta voimme hoitaa maalaukset tarkemmin - autoa siirtelemättä.

Tutustu palveluun

Kuljettajan tukijärjestelmien (ADAS) huoltokalibroinnit

Tukijärjestelmien huoltokalibrointia tarvitaan autosta riippuen jopa tuulilasin vaihdon yhteydessä. Me toteutamme kalibroinnin valtaosaan eri järjestelmistä.

Tutustu palveluun

Ammattitaitoinen kolarikorjaamo

Korikorjaamossamme on uusien turvakorien ja suurlujuusterästen vaatimukset täyttävät mitta- ja oikaisulaitteet.

Tutustu palveluun

Tarkastukset ja mittaukset

Huolehdimme erilaisista tarkastuksista ja mittauksista kolarien yhteydessä. Teemme ohjauskulmien tarkastukset ja korimittaukset ammattitaidolla ja nykyaikaisella laitteistolla.

Tutustu palveluun

Vaurio- ja kolaritarkastukset

Teemme veloituksettomia autojen vaurio- ja kolaritarkastuksia lujalla ammattitaidolla. Meillä on kaikkien vakuutusyhtiöiden tarkastusoikeus

Tutustu palveluun